Cunoaștem fermierii și provocările lor multiple. De aceea am conceput un sistem integrat de monitorizare și servicii de implementare care să ia de pe umerii fermierilor povara implementării unui sistem informatic.

Din acest motiv ne ocupăm noi de tot ce înseamnă implementare și asigurăm un sistem la cheie cu servicii de suport și consultanță post implementare care să ofere valoare pe termen lung.

Până acum am reușit să aducem beneficii multiple fermelor din România, cum ar fi: transparentizarea lucrărilor, identificarea și eliminarea unor abuzuri (ex. motorină), creșterea timpilor de lucru în raport cu timpii neproductivi (timp petrecut în afara parcelelor).

Echipa noastră este agilă, înțelege problematicile agriculturii și se axează pe obținerea beneficiilor oferite de un astfel de sistem, nu doar pe realizarea instalării unor echipamente GPS pe tractoare.

SOLUTIA AGROMONITORING FACE PARTE DIN GRUPUL LGT PROIECT

 • null

  Oferim soluții integrate

  Ce trebuie să înțelegi: mai întâi de toate, ținem cont de nevoile clientului, atunci când creăm sisteme care facilitează procesele de business, prin folosirea unor soluții integrate. Îți analizăm și înțelegem nevoile și îți livrăm soluţii ”la cheie”.

 • null

  Transformare digitală

  Ce trebuie să înțelegi: deși agricultura digitală devine o realitate de necontestat, cei mai mulți fermieri nu au timpul și capacitatea necesare pentru aprofundarea acestui subiect. Digitalizarea ajută să obții o transparență mai mare în ceea ce privește activitatea oamenilor și a utilajelor tale, să-ți minimizezi pierderile și erorile, cu ajutorul sistemelor informatice, care îți oferă posibilitatea de a monitoriza întregul proces de lucru și de a controla toate activitățile. Noi dorim să fim partenerii fermierilor pe acest drum de digitalizare de la înțelegerea nevoilor până la găsirea și implementarea soluțiilor adecvate.

 • null

  Activitate și comunicare centrată pe client

  Ce trebuie să înțelegi: nevoile clienților noștri sunt primordiale pentru noi. Scopul nostru este să înțelegem provocarea, la care să putem răspunde cu o soluție. În al doilea rând, este important să avem o comunicare foarte bună cu clientul, deoarece aceste sisteme digitale pe care le oferim solicită o disponibilitate continuă din partea noastră. Vrem să știm cum funcționează compania ta, care sunt cele mai importante sau frecvente probleme pe care le întâmpini în activitățile tale zilnice, astfel încât să-ți putem oferi soluții cât mai precise și mai eficiente.

 • null

  Monitorizare și management agricol digital

  Ce trebuie să înțelegi: poți urmări de la birou atât activitatea utilajelor, cât și a oamenilor, fără să trebuiască să înveți un dicționar întreg de termeni tehnici. Asta este treaba noastră. Treaba ta este doar să punctezi problemele și apoi să te lași pe spate în fotoliul de la birou. Sistemul nostru de monitorizare este folosit cu succes de companiile cu cele mai mari flote, pentru a minimiza daunele și pentru a monitoriza lucrările, indiferent dacă este vorba de tractoare, combine sau doar camioane de transport.

 • null

  Suntem cei mai buni din țară la digitalizarea agricolă

  Ce trebuie să înțelegi: că suntem cei mai buni din țară la digitalizarea agricolă

Contactează-ne!

Dacă crezi că sistemul nostru este exact ceea ce ai nevoie și te putem ajuta la optimizarea procesului de lucru, nu ezita să ne contactezi. Completează formularul de mai jos, iar noi îți răspundem în cel mai scurt timp și îți oferim o demonstrație despre cum funcționează întregul sistem. Abia așteptăm să te cunoaștem!