Sisitemul Agromonitoring asigură, fără intervenție umană, în mod automatizat, monitorizarea activității agricole, evidențiind cine, ce fel de lucrare, cu ce utilaj, pe ce parcelă, câte hectare, cu ce consum a realizat.

Recuperarea investiției în sistemul Agromonitoring se poate urmări prin creșterea eficienței lucrărilor, controlul proceselor bazat pe date reale, obținerea unor economii din utilizarea otpimizată a resurselor.

Îți arătăm dacă utilajul este acolo unde a fost trimis și dacă face ce trebuie

Colectarea datelor GPS în timp real permite localizarea cu precizie a utilajelor, inclusiv poziția exactă a tractorului pe parcelă, direcția de mers, viteza de lucru, chiar și opririle. Se poate urmări cine conduce tractorul, ce implement are în spate și ce lucrare efectuează.

Controlul devine instant și bazat pe date reale!

Îți arătăm câte hectare au fost realizate dintr-o anumită lucrare

Sistemul Agromonitoring înregistrează și prelucrează în mod automat lucrările de pe parcele. Se poate consulta cu ușurință câte hectare dintr-o anumită lucrare au fost realizate și ce suprafețe au rămas nelucrate. Se poate selecta o anumită perioadă, pentru a vedea toate lucrările realizate, grupate pe tractoare, tractoriști, tipuri de lucrări etc.

Raportarea hectarelor realiazte nu se bazează pe vorbe, ci pe fapte!

Îți arătăm consumurile pe lucrări și eventualele abuzuri

Agromotnioring oferă soluția pentru monitorizarea consumului de combustibil (din CAN sau sondă) pentru fiecare utilaj, pentru fiecare parcelă și fiecare tip de lucrare în timp real.

Abuzurile pot fi identificate cu ușurință prin schimbări majore ale nivelului de motorină din rezervor sau prin reconcilierea alimentărilor și consumurilor.

De asemenea, se poate analiza raportul între consumul aferent deplasărilor și lucrărilor, prin care se pot eficientiza deplasările.

Date despre motorină fără interpretări umane!

Îți arătăm calitatea lucrării pe parcelă

Se poate consulta foarte ușor cine, când, ce lucrare, cu ce utilaj, pe ce parcelă, pe ce suprafață, cu ce suprapuneri, ce consum a realizat. Avem posibilitatea să vedem pe hartă suprapunerile și suprafețele nelucrate. Datele se pot vedea și comparativ, pe tractoriști. De asemenea, se vede clar ponderea între timpii lucrați și timpii petrecuți cu deplasările.

Pregresul se vede clar și nu trebuie colectat prin telefoane sau devize indescifrabile scrise de tractoriști.

Îți arătăm performanța și stilul de lucru al tractoriștilor

Sistemul Agromonitoring înregistrează date cu privire la identitatea șoferului, ceea ce permite o evidență exactă, chiar și retrospectivă, a activității acestuia. Astfel, se poate urmări foarte clar ce lucrare s-a efectuat, cu ce utilaj, de către cine, în orice perioadă de timp.

Se poate consulta eficiența de lucru a fiecărui tractorist (raport timp lucrat, timp staționat, timp oprit). Aceste date se pot compara pe aceeași bază.

Eficiența de lucru a tractoristului devine obiectivă și nu se bazează pe simpatii.

Alerte și avertizări

Pentru un control mai eficient al activităților, sistemul nostru de monitorizare permite setarea de alerte prin SMS sau email, pentru:

 • intrarea/părăsirea zonei de lucru
 • modificarea nivelului de combustibil
 • staționări îndelungate
 • viteze de lucru prea mari sau prea mici
 • pe diferiți parametri CAN (de ex. rotație motor prea mare)

Dacă preferi alerte, noi te alertăm!

Servicii de implementare orientate pe client

Etapele implementării, care sunt personalizate pentru fiecare client în parte:

 • null
  analiza personalizată a fermei
 • null
  instalarea echipamentelor și punerea în funcțiune

 • null
  parametrizarea soluției, importul hărților și instruirea utilizatorilor

 • null
  servicii de suport

 • null
  consultanță periodică post-implementare, unde vă propunem îmbunătățiri

Contactează-ne!

Dacă crezi că sistemul nostru este exact ceea ce ai nevoie și te putem ajuta la optimizarea procesului de lucru, nu ezita să ne contactezi. Completează formularul de mai jos, iar noi îți răspundem în cel mai scurt timp și îți oferim o demonstrație despre cum funcționează întregul sistem. Abia așteptăm să te cunoaștem!